Den perfekta julklappen!

Ute i sista minuten med dina julklappar? Skippa då materiella saker och ge i stället bort en gåva med ett mer hållbart innehåll – nämligen presentkort på tjänster!

Att ge julklappar till familj och vänner är alltid trevligt, men ingen av oss vill ju egentligen ge bort onödiga prylar. Vi behöver också tänka mer på vår konsumtion och göra den mer hållbar. Då är ett presentkort på tjänster en perfekt julklapp!

Det finns olika typer av presentkort på tjänster. Dels kan du ge bort presentkort på tjänster att köpa, så som massage, en matlagningskurs eller en storstädning. Eller kanske ett presentkort för att laga din familjemedlems spruckna mobilskärm, en golvslipning, eller ett till skomakaren? Kolla in kartan på miljonär.se efter till exempel reparatörer och skomakare!

Du kan även ge bort ett personligt presentkort där du erbjuder din egen hjälp. Exempelvis fönsterputsning, barnvakt, hjälp i trädgården eller ett löfte till din partner med 10 frukostar på sängen under det kommande året? Att ge dina nära och kära tid och energi är att visa omtanke!

God jul!